Dagactiviteitencentrum Vinkenhoeve

Dagactiviteitencentrum Vinkenhoeve in Friesland

Zinvolle dagbesteding in een veilige omgeving “Met elkaar voor elkaar”

Van maandag tot vrijdag verzorgen wij dagbesteding voor mensen met een beperking. Het belangrijkste onderdeel daarvan is ons restaurant voor ouderen uit de regio. Samen met onze medewerkers verzorgen we lekkere verse maaltijden voor de mensen in de regio die dat zelf niet meer kunnen. Onze gasten kunnen deze maaltijd bij ons in het restaurant gebruiken maar kunnen deze ook thuis bezorgt krijgen. De groenten die we serveren komt uit onze eigen biologische groentetuin. Wij werken op basis van PGB en Zorg in Natura.

Restaurant voor ouderen

In ons restaurant wordt van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 – 14.30 uur verse warme maaltijden geserveerd voor de ouderen uit onze regio. Desgewenst worden onze gasten met een busje opgehaald en weer thuisgebracht. Deze  verse 3 gangen maaltijden worden aangeboden voor slechts € 7,00 per persoon. Naast het serveren van maaltijden in ons restaurant brengen we ook complete maaltijden bij de mensen thuis. Naast dat de mensen een heerlijke maaltijd krijgen bezorgen we ze een prettige dag onderbreking en de mogelijkheid om in contact te komen met andere mensen. Zowel in de keuken als in de bediening moet veel werk worden verzet.

Neem contact op

Houtbewerking

Op onze afdeling houtbewerking worden hoofdzakelijk kleine cadeau artikelen gefabriceerd. Veel producten gaan na productie naar de afdeling “Creatief” waar de versiering wordt aangebracht.

Neem contact op

Groentetuin

Het hele jaar door is er veel werk te verzetten in onze biologische groentetuin. Als het weer het toelaat zijn we hier dan ook te vinden. Alle producten worden in onze gerechten verwerkt. Alles wat overblijft komt op onze marktkraam te liggen en voor de verkoop aangeboden.

Neem contact op

Creatief

Op deze afdeling wordt veel van onze creativiteit gevraagd. Naast het versieren van de producten van de houtbewerking maken we hier kaarsen en leuke cadeau artikelen. Misschien heb je zelf ook wel leuke ideeën. Kom maar op, we gaan ze realiseren.

Neem contact op